Ja ja hvem tæller ???

Shoe’aholic

Hej jeg hedder Maria, og jeg er shoe’aholic !!!…..for dem der kender mig, kommer dette ikke som den store overraskelse,men for andre måske.

Jeg eeelsker simpelthen sko og støvler, og kan bare ikke få nok.Der findes så mange fine, og de passer altid (eller næsten altid,da jeg desværre altid ligger imellem str. 37 og 38).

For hvem kender ik den følelse med at stå i prøverummet, og prøve de par bukser,man bare drømmer om ( og som så, sååå lækre ud på den unge ekspedient,der bruger str.34,og endnu ik har fået hofter),og så indse,at de overhovedet ikke er samarbejdsvillige med ens egen krop (der absolut har fået hofter)….skuffet..ked af det…fortvivlet..dårlig dag….jeg går bare hjem igen…tomhåndet.

Men der..lige der..på vej hjem…skuffet..sur…nu-går-jeg-på-kur-igen…der står de!!….

Wauuuw

….forelsket ved første øjekast findes virkeligt (troede bare det var en skrøne)…de står der ligeså fint i vinduet, og kigger meget intenst på mig (blinkede de også lige lidt til mig?..det tror jeg nok lige, de gjorde)..kan mærke de også er forelsket i mig…tager mod til mig, og tager for en gangs skyld den første kontakt.

Er lykkelig..vi er som skabt for hinanden….går hjemad igen..denne gang dog ikke tomhåndet,men med mit livs kærlighed i hånden.

I´m in looooove….i hvert fald den næste uges tid.

Foelsket shoe' aholic
Forelsket shoe’ aholic

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *