Julen 2015 – Made In Denmark

Hvem der ?

Det banker på døren, jeg åbner og kigger ud, og der lige rundt om hjørnet står hr. Jul årgang 2015 og venter. Og endnu engang melder en af  livets store spørgsmål sig : Hvad skal jeg ønske mig til jul i en alder af 38 ???

Når man kommer længere op i årerne, er det svært, at finde på noget at ønske sig ( altså af realistiske ting ) for som så mange andre, køber jeg jo for det meste det, jeg lige står og mangler.

Men ikke i år

For i år får julemanden travlt ( det er vel også fair nok, når han kun arbejder en dag om året ), for min ønskeseddel ligner nok mest af alt en 10 årigs i hvert fald er den ligeså lang. Jeg har altid elsket dansk design indenfor møbler og boligtilbehør, og det er bestemt ikke blevet mindre med årerne. Jeg synes, der findes sååååååå mange lækre og fine klassiske ting som vi kan være stolte af er Made In Denmark.

Må man elske flere mænd på en gang ?

For det gør jeg. Jeg elsker både Poul H., Arne J., Piet H., Georg J. osv. De er alle en del af mit hjem, og de kommer godt ud af det sammen med mine andre ting.

Jeg synes, at alle disse klassiske danske design er en god investering som jeg ikke kan forestille mig, at jeg nogensinde bliver træt af ( selvom jeg jo er storslem til at skifte møbler og boligtilbehør ud mange gange om året – det må være en arbejdsskade )

Det kan både blive en dreng eller en pige

Sidste år fik jeg Kay den frække abe fra Kay Bojesen som jeg stadig er helt forelsket i,så derfor er Kay og jeg blevet enige om, at vi i år vil ønske os en lillebror til Kay ( Kina har jo netop idag givet lov til, at man må få to børn, så den hopper vi med på ).Vi har valgt fra samme donor/familijulen 2015e/firma, så de har den samme far.

Vi kan dog ikke blive helt enige ham og jeg, om det skal være elefanten, kaninen, flodhesten eller måske bare Alfred ???….så ja hvem ved, om det bliver en dreng eller en pige.

 

 

Blå blomster

Højt på ønskesedlen står også ting fra Royal Copenhagen hvor jeg er forelsket i Blå Mega Riflet serien som jeg har krus fra. Men der er så mange andre fine ting i serien som jeg godt kunne bruge til noget deko i min bolig. f.eks. den nye bonbonniere til smykker på badeværelset, eller det fine aflange fad til bloklys, eller nogle af de andre fine ting i serien.

En ting er i hvert fald sikker, her hos mig skal det bruges og stå fremme, for det lækre design fortjener en plads fremme i lyset.

julen 2015

Så i år er ønsker ikke noget problem hjemme hos mig, og for at gøre det nemt for jer, kan I printe min ønskeseddel her, så I har den, når I skal ud at købe til mig ( nej pjat……..det er først længere nede på siden )😊

 

 

 

Udsteder julemanden tilgodebeviser ?

For kære hr. Julemand du skylder, for vi to har vist et udestående fra sidste år, for jeg mindes “ting” på min ønskeseddel, jeg ikke fik sidste år, så prøver lige igen i år ( han behøver nødvendigvis ikke være Made In Denmark )

følg mig

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *