Er julefrokosten aflyst ???

Kære Ebrahim

Jeg er en “ung” kvinde ( blondine ) på 38 som snart skal til julefrokost. Men der er opstået et problem. Jeg synes ellers, jeg plejer at have styr på det ( efter 20 år i modebranchen ), men jeg har åbenbart taget helt fejl, men du kan åbenbart i en alder af kun 16 år hjælpe mig.

Mit problem er, at jeg snart skal til den årlige julefrokost med pigerne fra Tøselogen, og jeg havde for en gangs skyld i god tid styr på, hvad jeg skulle have på, nemlig min nye korte sorte blondekjole, for den er bare så fin. mig2

Men nu siger du, at jeg ikke må have kort ( udfordrende ) tøj på, så jeg er helt forvirret. !! Så tænkte på, om du ikke kan sende mig et skema med reglerne og længderne, der er godkendt af dig, så jeg ikke gør noget forkert ang. længderne på mine underdele, for de skulle jo nødig være for korte ???

Tror ca. min nye kjole er samme længde som på billedet, så har du lidt at forholde dig til.

Ny lov om tøj anno 2015

 

Godkendt ???

Hvis du ikke syntes, det er okay, har jeg tænkt på, at jeg bare kan tage et par jeans på og en fin top, det kan jeg også godt gå med til.

For bukser går vel under ordet tildækket ? Men mine problemer vil åbenbart ingen ende tage, for der må jo ikke være huller i mine bukser, siger du. Så jeg ved altså ikke , hvad jeg så skal tage på ?. Men så fik jeg den gode ide, at der jo er halloween imorgen, og der har jeg købt et lagen, jeg har klippet hul i som jeg skal have på, så vil høre, om det er okay med dig, at jeg tager det på i stedet for til julefrokosten? Jeg kan jo eventuelt frække den lidt op med nogle uldne strømper og et strikket halstørklæde, for jeg vil jo nødig friste sarte sjæle.

Mit sidste spørgsmål er : Hvad gør jeg, når julefrokosten først starter kl. 18 ? For først sagde du jo, at det bare var efter kl. 2 om natten, jeg ikke måtte gå ude, men nu har jeg lige set en live udsendelse med dig på tv, og der sagde du, at det var fra om eftermiddagen og om natten, jeg ikke måtte gå ude. Så vil bare høre, om du synes, jeg kan tillade mig og spørge de andre tøser, om vi kan mødes kl. 10 om formiddagen i stedet, så jeg kan nå hjem, inden det bliver for sent ?

mig1

På forhånd tak

Undskyld alle mine spørgsmål, men jeg håber, du har tid til at hjælpe, for du har åbenbart ikke andre vigtige ting at gå op i.

Venlig hilsen  den-frustrerede-og-åbenbart-dumme-blondine-der-troede-hun-havde-styr-på-tøjet

og som er Made In Denmark

 

 

følg mig

3 thoughts on “Er julefrokosten aflyst ???

  1. …… Ta absolut den helt korte på ….og ha den sjoveste fest ever 👍 16 årige uintelligente drenge med små uopdragne dillermænd . kan da ikk ..skal da ikk ..ødelægge dit fest humør og tøj valg !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *