Jeg hader dig !!!

Ja hader er et stærkt ord…

Men lige netop ordet hader, er det rette ord. Jeg hader virkelig denne uge hvert år ( ja dig uge 43 ), når det eneste, det hele handler om på tv2 er : Knæk Cancer. Alligevel æder jeg det hele råt både film, dokumentar, historier, interview osv…imens der er fare for oversvømmelse, fordi jeg tuder til det hele, både til dem med den lykkelige og ulykkelige slutning.

De fleste af os har jo desværre haft denne pokkers ( læs forbandede ) sygdom tæt inde på livet. Selvom der efterhånden er gået en del år siden, jeg selv mistede min far til sygdommen, er minderne om tiden stadig meget stærke, og hadet til sygdommen fylder stadig meget.

cancerSå når denne kampagne ruller over skærmen, datoen for hans dødsdag er lige om hjørnet, og ikke nok med det,så kunne han også have fejret sin runde fødselsdag til december….ja så må man altså godt hade lidt. Og  jeg gør det med god samvittighed, for ingen skal bestemme, hvor længe jeg sørger. Og nej tiden læger ikke alle sår, men man lærer at leve med det.

Men alt med måde selvfølgelig…derfor elsker jeg dette kinesiske ordsprog:

Man kan ikke forhindre sorgens fugl i at flyve over sit hoved, men man kan forhindre den i at bygge rede i sit hår.

Kan man både hade og elske ???

Ja det kan man …for næsten ligeså meget som jeg hader denne uge, så er jeg samtidig også yderst taknemlig for den opmærksomhed som sygdommen får. Jeg er hvert år stolt af at være dansker, stolt af det sammenhold som denne uge skaber, stolt af alle de indsamlinger folk laver, stolt af alle de penge,der bliver samlet ind…ja bare glad for, at vi ikke bare lader stå til, men at vi virkelig prøver at knække koden.

Og ja selvfølgelig er der mange andre sager, der også burde have ligeså meget opmærksomhed, men nu er det bare dette, der ligger mit hjerte nært, og som er det eneste, jeg altid støtter. Hvis du også vil så: Støt her

kræftKnæk cancer

Så her kun halvvejs inde i ugen, må jeg hellere få købt flere kleenex, for selvfølgelig skal jeg se og høre mange flere historier i fjernsynet resten af ugen, om alle de modige mennesker, der kæmper hver deres kamp.

Og da du alligevel er nået så langt som hertil, så smut også lige forbi denne webshop Kræftens Bekæmpelse, hvor du kan købe så mange fine ting:)

 

Nu vil jeg bruge resten af min uge på både at elske og hade..og med god samvittighed for i denne uge er ordet hader lovligt. Samtidig vil jeg tænke på en masse dejlige minder, og hvis der er udsolgt af kleenex i den lokale..ja så er det nok min skyld…sorry;)

Lev livet og elsk hinanden !!!

images

 

følg mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *